Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home

20-05-2014

Esther Voet schandpalen

by Schandpalen — last modified 20-05-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Vanzelfsprekend moet Esther Voet aan de schandpaal. Zij is de directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Ze maakt het leven zuur van personen die het eerlijke verhaal vertellen over haar afkomst, en het antisemitische fundament van de Staat Israël.

Het zijn de authentieke sleuteldocumenten uit de Zionistische archieven die bewijzen dat de Zionisten de architecten van de Tweede Wereldoorlog, bombardement op Rotterdam, dood van Anne Frank en de Holocaustfraude zijn. Ook zo iets geks bij Esther Voet. Zij heeft een speciaal telraam wat iedere keer zes miljoen als uitkomst heeft.

Iedereen weet dat de tekst op de herdenkingssteen van Auschwitz in 1994 reeds officieel is aangepast, waarbij het aantal vermoordde Joden is verlaagd van vier miljoen naar één miljoen. Dat het hoofdzakelijk de tyfus en dwangarbeid in de fabrieken van de sponsors van de Knesset geweest is wat tot de vele doden geleid heeft, vertelt Ester Voet nóóit. Toch is dat de waarheid van de feiten.

Esther Voet vertelt nooit het hele verhaal omdat anders blijkt dat Israël nog een rekening open heeft staan aan verschuldigde 'wiedergutmachungen'. Ook dat de Palestijnen zo hard worden aangepakt door het ras van Esther Voet is om van te schuimbekken. Toevallig dat niet weinig Palestijnen in vroegere generaties Joden zijn geweest en tot de Islam bekeerd. Goed te zien aan rituelen. Dus de genenpoel van Esther Voet heeft schuld aan de Shoah en massamoord ook vandaag, op mensen met Joodse achtergrond.

17-05-2014

Lodewijk Asscher schandpalen

by Schandpalen — last modified 17-05-2014 12:30
Opgeslagen onder:

Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil een wet aannemen om rotte appels te kunnen benoemen en bedrijven die de regels overtreden aan de schandpaal te nagelen. Het bij de naam noemen kan volgens de minister een groter effect hebben. De eerste die geschandpaald worden moet is natuurlijk Lodewijk Asscher zelf.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft als eerste het recht aan de schandpaal genageld te worden omdat hij structureel zwijgt over de schuld van regeringspartij VVD aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Irak. Vroeger was Asscher een geniaal jurist. Toen hij nog in het wetenschappelijk onderwijs werkte. Met zijn overstap naar de politiek heeft onmiddellijk de hersenverweking bij hem toegeslagen.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ook het recht aan de schandpaal genageld te worden omdat hij met zijn zwijgen over de zware georganiseerde criminaliteit van de VVD, het fundament onder de economie en dus werkgelegenheid vandaan haalt. Dit is allemaal zeer vanzelfsprekend en voor elke jurist eenvoudig waar te nemen. In ieder geval moet dit voor het talent wat Asscher is vanzelf blijken.

Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft voorts het recht aan de schandpaal genageld te worden omdat hij verzorgt dat het publiek onbekend is met het feit dat ambities der Zionisten als zijn grootvader aan de basis staan van de Jodenvervolging van '40-'45, en dat de Zionisten vandaag weer ouderwets jacht maken op Joden om te voorkomen dat men zicht krijgt op de schuld van Israël aan de Tweede Wereldoorlog en Shoah.

Share |
comments powered by Disqus