Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Fidan Ekiz schandpalen

Fidan Ekiz schandpalen

by Schandpalen — last modified 29-04-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Fidan Ekiz bekend van de Wereld Draait Door en andere propaganda is als tweede generatie Turk goed geïntegreerd. Ze is getrouwd met Wierd Duk die is geboren met het hoofd van een Nazi en liegt journalistiek net zo als haar collega's bij de Mainstream Media. Fidan Ekiz studeerde journalistiek. Ze wilde altijd al graag journalist worden. Om de macht te controleren.

Fidan Ekiz is een vrouw van vorm zonder inhoud. Ze maakt voor de schijn een documentaire over vrije meningsuiting en gaat naar het buitenland omdat Nederland een democratie en rechtsstaat is. Fidan Ekiz vergeet te vertellen dat Joden in Nederland vervolgd worden als zij de Nazifeiten van de Zionistische helden van Wilders openbaren. Ook vergeet Fidan Ekiz dat in Nederland mensen die personeel van GeenStijl beledigen door de rechter ontoerekeningsvatbaar worden verklaard.

Het ergste is misschien wel dat Fidan Ekiz vergeet Matthijs van Nieuwkerk de oren van het hoofd te ondervragen over de oorlogscriminelen die hij afgelopen elf jaar met grote regelmaat aan zijn tafel op publiciteit en positieve feedback trakteerde. Dat Fidan Ekiz zwijgt over de journalisten die door de redactie van de Wereld Draait Door zijn mishandeld met een nekklem nadat ze de redactie om uitleg hadden gevraagd over de oorlogscriminelen gasten van de VARA is ook niet te vergeven.

Dan de torens van de Twin Towers en het technische feit dat de vliegtuigen niet de oorzaak zijn kunnen. Of het feit dat journalisten initiatiefnemers zijn van de Holocaust. Het is niet moeilijk voor journalisten tegenwoordig om eerlijk te zijn over de waarheid en de feiten. Iedereen heeft internet. Onderzoek naar de empirische feiten is makkelijk. Altijd wel een e-mail te vinden van een deskundige die tekst en uitleg geeft. Niet voor Fidan Ekiz. Die wil diep in het hol van DWDD met haar mannetje journalistiek de Nazi's van tegenwoordig ondersteunen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus