Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Hanna Luden schandpalen

Hanna Luden schandpalen

by Schandpalen — last modified 07-06-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Hanna Luden schandpalen vraagt om uitleg. Waarom Hanna Luden schandpalen? De vrouw is de innemendheid zelve. Fantastische bos haar. Leuke lach. In haar jonge jaren zou iedereen haar gedaan hebben. Desondanks moet de directeur van het Centrum Informatie Documentatie Israël geschandpaald worden. Niet zuinig ook. Hanna Luden naait dagelijks hardcore de nagedachtenis van zes miljoen door haar historische vrienden vergaste Joden.

Hanna Luden is beroepsleugenaar. Professioneel terrorist. Ze wordt betaald om als Nasi onder de Nazi's te voorkomen dat algemeen bekend wordt dat de helden van Geert Wilders de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Hanna Luden is ziekmakend en ergernis wekkend. Ze drijft Jihadisten tot krankzinnigheid zodat zij zich wreken op Joden want Hanna Luden als oppernazi loyaal aan de Zionistische zaak ziet dat graag omdat ze daarmee de samenleving onder druk zetten kan wegens antisemitisme.

Hanna Luden is Zionist. Meeste mensen denken dat Zionisme iets met Jodendom te maken heeft. Zionisme is anti-Jodendom. Zionisme is de zuiverste vorm van antisemitisme. Populair geworden na de Franse Revolutie omdat Joden en andere minderheden toen mensenrechten kregen. Iedere basisscholier Duits kan in tien minuten in de originele protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 nalezen dat de Zionisten hun reet afveegde met de verlichting en de mensenrechten voor de Joden eenzijdig aan hun laars lapte, hen verachttend als bedelaars.

In de dagboeken van de Zionistische voorzitter van deze vergadering die in zijn tijd prominent journalist was met een actieve lobby om de Endlösung te laten plaatsvinden is de Blauwdruk voor de Holocaust terug te vinden. In 1922 in het Duits verspreidt onder de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Laaiend enthousiast waren en zijn zij over de voorzienigheid voor de Joden en de heldhaftigheid van de geestelijk vader van de genocide op zes miljoen Joden in de gaskamers van de familie van de patroon van de helden van Wilders.

Terloops vergeet Hanna Luden te vertellen dat de bouw van Auschwitz het particuliere initiatief was van de historische partners van Geert Wilders en dat de held van Wilders in 1896 reeds in zijn epistel der Judenstaat het fundament gelegd heeft voor de deportatie per veewagons en de slavenarbeid in de transitcentra. Hanna Luden is vertegenwoordiger van de Club met de David Ster. De David Ster is het Symbool van Satan. Jezus Christus waarschuwt in Openbaring 3:9 reeds voor Hanna Luden en de zijnen want zij liegen dat zij Joden zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus